Фискализация
Десен Слайдер

Фискализация

Фискализация от „КМ КОНСУЛТ 2011” ЕООД

Фискализацията е процес на въвеждане на фискалното Ви устройство в експлоатация. За да работят коректно, Българското законодателство изисква фискалните устройства да са регистрирани в НАП и да съдържат фирмената Ви информация, която на свой ред се печата в заглавната част на касовите бонове, които фискалните устройства се очаква да печатат.

В сервиза на „КМ КОНСУЛТ 2011” ЕООД извършваме безплатна фискализация и регистрация в НАП на всички касови апарати, закупени от нашия онлайн магазин.

За да се извърши фискализацията, след приключване на поръчката, ще получите потвърдителен E-mail, в който се съдържа следния блок:

Благодарим Ви, че избрахте сервиза на „КМ КОНСУЛТ 2011”ЕООД Изпращаме Ви форма-заявление за фискализация на устройството(та). Принтирайте го, попълнете го и ни върнете сканирано копие, за да приключим Вашата фискализация. Заявлението може да изтеглите от този линк: Сваляне на ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ФИСКАЛИЗАЦИЯ.

Линкът, в този блок води до форма-заявление за фискализация. След като го разпечатате, попълните, подпишете и подпечатате, сканирайте го и ни го изпратете на kaconsult@abv.bg

Подобни публикации

Leave a Comment